Dag 3 - Larnaca

Dagen började med att vi fick denna dag gå ut och äta vår frukost och till slut efter många om och men blev den english breakfast på Mettings Pub, jag uteslöt dock bönorna men annars var de mycket gott.

Vi mötte upp Jan och Sussi där vid 10 tiden och drog sedan till Stranden för en heldag. Det blev massor med sol och bad och någon shopping blev det inte då de bara har öppet halva onsdagar. Men det var underbart varmt i vattnet och man kan ju ligga i flera timmar. Solbrännan tog men har faktiskt inte bränt mig och tur är det, solen tar ju i skuggan med.

Dagen till ända skulle jag och jörgen hem med bussen kl halv 6 tillbaka till Ayia Napa.

Väl hemma duschade vi av oss, vilket var underbart efter allt solande och detta salt på kroppen. Vi bytte om och sedan gick först ner mot stranden och den var inte alls ok, mycket tråkig och inte alls givande att bada på men längre bort finns det en fantastisk strand vi ska besöka i morgon. Sedan gick vi ner på stan och kollade lite på folk, alltid lika kul. Vi hittade en restaurang med mycket god mat. Mycket trevligt och fint ställe, åt en starter med Grekisk sallad och Souvolaki till huvudrätt - mycket mat men mycket gott också. Blev ingen sen kväll men skönt att komma hem efter en lång dag.

Vi gick sedan en sväng till Tommys Pub för en drink. Gick en sväng på stan och inte nog med det vad hittar Boel…skor igen, halva priset och jag hittade röda läckra lackskor, 20 euro endast, det var billigt. Så nu är 5 par inköpta..
 
 
| |
Upp