Bröllop Skarhults Slott

Var på ett vackert bröllop i Skåne för några veckor sedan. Sandra och Daniel's fina bröllop. Sandra är kusin till min f.d klasskamrat och nu var det äntligen dags. Vi brukar alltid träffa våra brudpar innan och detta skedde i våras då vi gick igenom offert och hur de önskat ha sin dag. Jag provstylade Sandra och vi provade fram hur hon ville ha sitt hår samt jag la makeup. Tycker de är viktigt att de blir nöjda så allt flyter på när dagen väl är inne. Vi brukar också åka ner dagen innan och ibland ser vi ut fotoplatser och åker till kyrkan så vi har koll. Det gjorde vi denna gången. Väl dagen inne åkte vi tidigt på morgonen hem till Sandra och Daniel och jag påbörjade styligen på Sandra. Allt flöt på tidsmässigt och under tiden fotogtraferas detaljbilder som ringar, blommar och klänning etc.
När allt är klart med styling fotograferas påklädning och eftersom Sandra och Daniel inte sett varandra innan men skulle ses innan kyrkan då vi skulle fotografera privatbilder innan vigseln så arrangerade vi upp "mötet" mellan dem. Därefter åkte vi iväg till kyrkan och förberedde inför vänner och släkts ankomst. Därefter fotograferas vigsel men denna gång valde vi även att fotografera kring Skarhults slott efter vigseln och det var väldigt fin park där. Sandra och Daniel ville ha en lite roligare bild och vi arrangerade så att de fick springa och bli "jagade av en grävskopa", nedan kan ni se en del av bilderna som togs.
 
Foto: Jörgen L
Makeup/Hår: Boel L
©StudioMix
www.studiomix.se
 
 
Bröllop, Make Up/Hår | bröllopsfotograf, skarhult slott, studiomix | | Kommentera |

The Monsen wedding

Vi fick vara med om ett fantastisk bröllop i maj, den 17:e maj, Norges nationaldag och vara med på detta underbara bröllop mellan Jan och Sussi.
 
Att bröllopet var bestämt sedan 2 år tillbaka och att vi skulle föreviga det var väldigt roligt. Vi hade tidigare varit på Cypern (Larnaca) och fått se var vigsel och fest skulle vara. När det nu äntligen var dags så åkte vi ner några dagar innan dels för att se ut fotoplatser och dels för att få träffa alla som var bjudna innan. Det började redan på torsdagen, alla som var på plats skulle träffas på Fridays och där skulle vi äta god mat och lära "känna" varandra, vi kände redan ganska många men det är alltid trevligt att träffas innan.
Mycket trevlig kväll och som sagt god mat. Följande dagar skulle mycket hända och på lördagen var det äntligen dags att Sussi skulle bli Fru Monsen. Jag fick äran att göra håruppsättningen medan Sussi valt att sminka sig själv. Kameran var på G hela tiden för att dokumentera hela dagen, alltid kul när sedan fotoboken ska göras som vi valde att ge som present. Det var en fantastisk och varm dag men bra fotoväder trots allt. Vigseln var på Civil Marriage Hall och det var riktigt fint och vigelsn var fantastisk vacker. Efter vigsel var det dags att ta lite fler bilder och så även på gästerna. Därefter mingel vid restaurang Panos där bröllopsmiddagen skulle ske. Vi fick jättegod mat som serverades som buffé och sedan bröllopstårta på det. Därefter var det dags att bege sig till ett hemligt ställe där det serverades ytterligare mat och trevlig musik med dans. Efter småtimmarna valde en del att gå hem till sitt men vi drog iväg på klubb och inte vilken klubb som helst, vi hamande på en Gay-klubb och jag kan säga vi ägde verkligen stället, in kommer cirka 15 svenskar och bara röjer hela natten lång. Jag kan säga har aldrig varit så trött, uppe i dryga 23 timmar i sträck men det var det väl värt och vi hade fantastiskt kul. Nedan ett axplock av alla bilder som togs under dagen.
Foto: Jörgen Lund
Hårstylist: Boel Lund
 
 
 
 
Bröllop, Fotografering | | Kommentera |
Upp