Sussi och Jan

I dag har våra kära vänner Sussi och Jan äntligen förlovat sig, rikigt roligt verkligen och jag glädjer mig verkligen med detta underbart kära par. Får några veckor sedan så fyllde Sussi år och Jan hade en väntande överraskning till henne några veckor senare. Hon har gått på spänn precis hela tiden och har inte haft en aning om någonting och idag så..friade Jan till henne och i morgon reser de 1 vecka till Cypern. Härligt med förälskelse man blir så lycklig. Sussi och Jan är mycket goda vänner och de träffades på träffen jag och min man engagerar 1 gång per år och förra året i april blev de nykära på vår träff och nu har det snart gått 1 år. Verkligen roligt att de händer mer än foto på våra träffar vi har. Bröllopet är planerat till 17 Maj 2014 och vi är de tilltänka fotograferna, ska bli så himla kul verkligen och ser fram emot detta.

Så om en vecka är det dax igen för året första fototräff och i år i hela 4 (5) dagar då valborg infaller i en klämdag, Det kommer massor med folk och några av dem ska bo hos oss och några i studion vi har. I år får vi även hit Anders Jensen från Moderskeppet som ska föreläsa och visa tips i photoshop, detta är mycket uppskattat. Annars är det i vanlig ordning, vi fotar nya bilder till våra portfolios, minglar, äter god mat och bara har kul. Kul är det att lite nya ansikten dyker upp på träffen. Så om en vecka allstå är det dags och ja bara längtar så. Men först ett bröllop i helgen blir det så vi har att göra ändå.


Blivande brud och brudgum
Jan och Sussi

Allmänt | | Kommentera |

Fantasy...

Gillar jag skarpt i olika tema och variationer. Just nu har min man kommit väldigt långt i sin restuschering och det fortgår, han har blivit så duktig och han tycker det är så himla kul verkligen och jag måste stolt säga att ja är imponerad på honom. Han är snabblärd och de blir så fina bilder. Tanken är ju att vi ska kunna erbjuda våra kunder dessa bilder i framtiden mot extra kostnad, men först krävs det ju att vi får upp en portfolio så vi kan visa vad vi har att erbjuda och kan och det tar sin lilla tid med. En bild kan ta mellan 2 - 3 timmar om inte mer att skapa och det kostar med. Man ska ha bakgrunder och detaljer för att få ihop detta montage och de är inte direkt billigt heller + sedan arbetet bakom allting. Men är man villig att ge lite så får man ju fina bilder med. Så vad tycker ni - visst är de fina.
Just nu så är det ju jag nu som modell på bilderna men i framtiden vill vi ju givetvis ha flera olika men någonstans måste vi ju börja.| | Kommentera |

Min nya fina bild

Dessa anmälningar... Suck vad trött man blir på folk som aldrig kan glädjas med något utan bara ska förstöra för andra, varför gör man så som person? Mår man bättre som person? Mår man verkligen bra innerst inne?
Kan du som anmälde mig berätta vad som var fel, eller du vågar inte. Vad var felet med bilden?
Nä om ja bara vetat vem du var skulle ja direkt ta bort dig på vänlistan, men ja har mina misstankar ändå dock.
Nä nog om detta nu, ja tänker visa mina fina bilder jag får av min älskade Jörgen, han är så duktig och har verkligen utvecklats i sin retusch , grymt imponerad är jag, tack älskling, du är guld värd.

| | Kommentera |
Upp