Nu ska här tävlas..

Nu har man möjlighet att vinna 2 biljetter till finalen i globen och självklart är jag med och tävlar då jag så gärna vill åka på detta evenemang.

Så här lyder min motivering till tävlingsbidraget

Nu är många duktiga i final, det kommer att bli ett svårt val
I Andra chansen i Örebro ska de sista väljas ut
Nu blir det tufft   - för vem tar hem vinsten till slut?
Det får jag endast veta om jag får vara där denna kväll

Vara med och se vem som tar hem denna ”skräll”

Jag älskar schlager så jag skulle gärna vilja överraska min vän att få åka och se detta evenemang

Vill du vara med att tävla så gå in här

Tävlingen avslutas i dag 28/2 och i samarbete med (https://svenskaspel.se/p4.aspx?pageid=30)


 

 

| | Kommentera |

Melodifestivalen...

Åh jag vill så gärna åka och se finalen i Globen, men usch vad dyra biljetterna ska vara då, är det värt att betala över 1000 kr/st?? Tja vi får väl se hur det blir med det, men jag förstår inte att folk säljer dem så förbannat dyrt på blocket och tradera..men klart det är väl värt sina försök. Bättre vore väl att sälja dem och bli av med dem OM man nu ändå inte kan gå..Betalar folk upp emot 3000 kr för att få en parkettplats?? Antagligen..men om de inte får sålt dem då? Ja då de står det där med sin osålda biljett och förlorade pengar ändå.


Men vinner då? Jag det kan man ju aldrig ens våga gissa, det ska ju ändå vara en låt som tar hela Oslo med storm..och nu är det ju många unga killar och tjejer med i årets final..


DELTÄVLING 1

Ola

Ja jag tycker låten är bra, man hänger med i den, den är lätt att memorera och allt, och tror den kommer att komma bland de 5 bästa.Salem Al Fakir

Hans låt gillar jag massor, kommer att gå långt med tror jag, helt underbar låt, fastnar också lätt.DELTÄVLING 2

Erik Saade

Bra låt, men kommer nog inte lika högt tyvärr, söt kille på alla sätt och vis, tycker det var coolt med vattnet och allt men tror inte det räcker ändå

Andreas Johnson

Snygg är han, bra låt, stämningsfullt. Gillar verkligen denna låten, kommer alla ggr att komma högtDELTÄVLING 3

Darin

Denna låten är ju klart bäst, älskar den, tror Darin vinner i GlobenTimotej

Härlig låt som verkligen sätter sig i skallen, blir en härlig sommarlåt tror jag. Kan skrälla rejält i Globen
faktiskt, ja den också vinna och ja tror att den skulle komma långt i Oslo med.
DELTÄVLING 4

Peter Jöback

Nja, vet inte riktigt här, låten är ok, men tror inte den kommer så långt i FinalenAnna Bergendahl

Underbar låt, hon har en helt fantastiskt röst, kommer att också gå långt

| | En kommentar |

Min underbara kärlekVårt bröllopsfoto - 6 Juni 1992

Det är min underbara älskade Jörgen, undrar vad jag skulle göra utan honom. Han är min största kärlek jag haft någonsin och han är en omtänksam och älskad av många. Hur jag träffade honom är ju en helt annan story vilket jag tänkte berätta och jag kan än i dag inte förstå hur det blev vi två faktiskt. Jag hade tillsammans det med en kille i drygt halvår när jag träffade Jörgen för första gången tillsammans med sina kompisar på ett uteställe i Landskrona som var väldigt populärt på den tiden jag var tonåring. Jag var märk väl ofta chaufför åt mina vänner och just denna kvällen skulle ja och min dåvarande pojkvän åka dit med våra kompisar för en helkväll.

Vi åkte dit på kvällen vid 20 tiden då det var en bit att köra dit. Vi gick in och jag och mina kompisar gick till baren en sväng. Där mötte mina tjejkompisar 2 killar (varav den ena var Jörgen) och de satte sig vid samma bord som oss. Jag tänkte inte så mycket på det faktiskt utan en av mina tjejkompisar blev smått förälskad i honom redan den kvällen. Sagt och gjort kvällen blev inte så långdragen denna gången utan vi valde att dra hemåt och de fick åka med oss hem, vi släppte av dem hos tjejerna och dagen efter skulle vi åka till stranden. Killarna valde att åka hem till sitt i alla fall och så var det inte mer med det.

Helgen efter så skulle vi åka tillbaka till samma ställe igen och men denna gången var inte Jörgen och hans kompis där. Vi hade superkul hela kvällen och dagen efter bestämde vi att vi skulle åka till Lomma och bada, det var ju kanonväder så varför inte. Där träffade jag Jörgen och han kompis igen och då kom han fram och frågade om inte Annika var med oss. Nej svarade jag men då frågade han om jag kunde ge hans nummer till henne. Ja visst, inga problem, vad är vänner till för annars? Sagt och gjort jag lämnade nummer till Annika, tänkte inte så mycket på det utan jag umgick med min pojkvän istället.

Efter några veckor så fick jag reda på av en annan tjejkompis att de hade gjort slut och märk väl min pojkvän och jag hade gjort detsamma, ja världen är bra liten. Vi skulle denna kväll ner till ett ställe som hette Krogen i Lund och jag fick veta att Jörgen skulle dit men skulle vara chaufför denna kväll. Sagt och gjort jag och min kompis åkte dit och vi hade så himla kul. När kl. blev kring 22 så vem kommer inte in genom dörren då? Jo Jörgen...och med Annika. Men fick reda på att de inte var ett par längre. Jörgen och jag gick ut efter en stund och pratade mycket väl och länge. Det blev snack om både det ena och det andra. En som blev jävligt sur går ju att gissa sig till men Jörgen och jag bestämde oss för att träffas dagen efter hemma hos honom och vem som var nervös, ja det var ju jag det - haha. Men sagt och gjort jag packade väskan, tog bilen och körde in till Malmö. Väl hemma hos han så stod han där på balkongen och väntade på mig. Jag tror aldrig jag har varit så kär som jag var då.

Efter den helgen så har mycket hänt, vi är fortfarande lika kära som då, varit ett par i 20 år och har två underbara barn tillsammans.

En låt jag verkligen minns från första gången vi sågs är denna och den glömmer jag aldrig.

Hur träffade ni varandra?


Allmänt | | En kommentar |
Upp