Smålandsträffen

Snart är det dax för vår andra träff - smålandsträffen. Tiden bara rusar iväg så där, helt sanslöst. Hoppas nu alla som är anmälda kommer, men lite bortfall får man ju alltid räkna med. För dig som inte redan är anmäld gör det här
och i dag så fick jag idén att vi kunde kanske ha kräftskiva med på träffen, vore ju kul faktiskt. Program är inte spikat helt till 100% men du kan läsa mer om träffen här

Sist men inte minst - bjuder jag på en bild tagen i Turkiet - ett litet smakprov på kommande session

| | 3 kommentarer |

Vilken tur..


Bild: Aftonbladet

I går var det dags igen för speedway och både min man och jag skulle stå första hjälpare på kvällen. Jobbade som vanligt under dagen och sedan hem lite tidigare för att kunna åka i väg, det börjar kl 19. Brukar oftast vara lugnt och fridfullt men givetvis inte denna kväll. Direkt vid första starten så smäller det rejält, alla 4 kör in i varandra och Andreas Jonsson "flyger" av rakt in i sargen. Min man först på plats och kollar läget, kallar in läkare, ambulans och hela kitet. Det visar sig att ryggen är skadad och han har förbaskat ont. Fram med traumabår och så var det i gång. Allt gick bra och enligt uppgifter från både läkare på plats och dagen efter i Aftonbladet så gick det ju sådan tur var bra. Inga större skador.
Vill ge min man en stor eloge för att han är så duktig och samtidigt lugn. Du är min guldstjärna.


Allmänt | | 2 kommentarer |

Hemma igen...

Så var man "back to sweden" igen:-) Helt underbart har det varit i Turkiet - men varmt - upp emot 45 grader varje dag, helt sanslöst att man orkar, men det går och tur är ju att man har en pool att hoppa i. Resan gick bra, vi var nere vid 01:00 på natten (bussresan från flygplatsen tog 2 timmar) så man var ganska seg men vi checkade in, kom upp på rummet och var helnöjda med vad vi bokat.

Här bodde vi i alla falloch här är en del bilder från hotellet, stor pool var det och vattenrutschbana som jag testade 1 gång i varje fall. Vid poolen gick det runt "animationteam" varje dag som ordnade aktiviteter kring poolen och mot kvällstid var det även jippon men det struntade vi i, ville hellre gå ut och äta på kvällarna i stället. Tog även en smygbild på mannen som var helt slut denna dag *S*

       

På kvällarna som sagt gick vi ut och åt en hel del gott, man "dealade" till sig en hel del bra och god mat på menyn, märk väl blev inte dålig en enda dag och det var ju skönt. Men man fick alltid en "starter" som innebar typ pizzabröd som man doppade i olika såser, sedan åt man huvudrätten men god kall öl till det, efteråt fick man alltid frukt och/eller deras inhemska drink (vilken var mycket god) och sedan en förbaskat massa popcorn efter det.

Vi hittade vårt favoritställe som heter Bacus och vi rekommenderar detta ställe varmt till Er som ska just till Alanya, Den ligger på en tvärgata till stora huvudgatan ner mt stranden. Perfekt mat, roligt ställe, toppenservice och vi hade jättekul där, samt att de kan em hel del svenska, det tråkiga är hur de sliter för ingenting där, jobbar typ 19 timmar om dygnet och 7 dagar i veckan och ska vara på topp hela tiden...inget jag är avundsjuk på alls. På kvällarna uppträdde de med olika danser som man fick medverka om man ville, givetvis samma på alla ställen men det var kul ändå..som ex "fågelsdansen" jisses säger ja bara, den deltog jag INTE i..haha   

    
          

Vi träffade två unga svenska tjejer som jobbade extra nere på restaurangen med, mycket trevliga att umgås med, de ska vara där till september. Samt ett annat par från Sverige med, också mycket trevliga.

Hunden Charlie var jättemysig med han bara kom och lade sig vid bordet under stolarna, söt faktiskt. Jörgen deltar i armbrytning med en av jobbarna - vem vann tror ni? och så stryker de sin egen tvätt, kunde inte låta bli att ta en bild och sist men inte minst jag kom med på bild också. 

 
       
 
 
 


Var ju bara så sugen på att besöka även Burger King en kväll så dit drog vi först och sedan tog vi drinken på kvällen på restaurang Bacus:-)En dag gjorde vi en båttur som var väldigt kul och givande, 6 timmar cirka ut till havs med 5 olika stopp där vi badade i det lite kallare blåa vattnet, lunch ingick och även uppträde som på alla andra ställen. Snacka om att solen tog här rejält:-)

   
   
och så var det hemfärd efter en vecka, nöjd med min bruna färg jag lyckats få men så var det ju drygt 45 grader med så kan det bli annat:-)  Rekommenderar ändå att åka dit för vi hade en helt underbar vecka.

Bilderna vi tog på stranden kommer lite senare, för vi fotade en hel del, ja nästan varje kväll lite olika så det kommer när de är klara:-)

 
Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp