Underbara söndag

Denna söndag har varit lugn och avslappnad, härligt, bara tagit det lugnt. Ätit god mat och ser har en myseftermiddag med romantiska filmer, jag älskar romantik. Problemet är bara att jag stortjuter varje gång, tårar rinner av glädje men det är ju så romantiskt med. Första filmen vi såg heter Just Wright, handlar om en kvinna som arbetar inom rehabiliteringen och hon älskar basket. Hon har svårt att finna den rätta men däremot har hennes systerdotter det lättare som blir förälskad i en känd basketspelare. Han skadar sitt knä under en match vilket i sin tur leder till just rehabilitering och ja resten kan ni räkna ut kanske. Jag gillar sådana här filmer, förälskelse och romantik.
Nu ska vi snart se en film till Julia Roberts senaste, där vår svenska skådis Tuva Novotny är med i.
| | 2 kommentarer |

Lördag

Idag har det varit en hyfsat lugn dag, eller jag trodde det skulle bli det i alla fall. I går hade jag skrivit till Sandra och frågat henne om hon ville ha hjälp med hår och make up inför balen som är i dag lördag. Fick svar - självklart när kl var strax efter 10 i dag. Så det var bara att packa ihop alla grejer och i väg. Kände att vi hade några timmar på oss men shit vad tiden rinner iväg. De skulle vara i väg innan kl 17 och jag kom dit strax innan 14. Men visst det tar sin tid att locka ett långt hår och sätta upp det, samt sminka så vi hann precis i alla fall och jag fick ihop lite bilder (trots jag inte hade min man med som fotograf). Jag blev nöjd  och så blev även Sandra och Christian.

Make Up/Hår | | Kommentera |

Shopping

Nu är man ju bra sugen på att våren - eller ja sommarn ska komma. Är så fruktansvärt trött på denna vinter:-( Nä jag vill ha sol och bad, korta kjolar och bara gå barfota i sandaler. Har shoppat lite och jag är som jag är, handlar mycket på rea verkligen. Hittade massor av fina grejer på Nelly.com - fick 5 härliga plagg för under 600 kr, men 2 av plaggen är nu slut (fick väl de sista:-) så jag visar 3 av dem.


l Amarone Tunic SEK 149, Vila - NELLY.COM Anna Knitted Sweater SEK 99, Jeane Blush - NELLY.COM Romance S/L Long Top SEK 159, Vero Moda - NELLY.COM


och så lite halens med..allt i naturvit och spets (ja även leggings) - så nu har vi en bra start på sommarens intåg.

Kjol Bolero Leggings Platåsko
Shopping | | Kommentera |
Upp