Ebay...

Är en farlig sida men de har så mycket att välja på och det är här man först ska kolla om man letar efter något speciellt, och man kan ha sådan tur verkligen vilket ja hade nu i helgen. Ja brukar främst köpa direkt på sidan istället för att buda och det är så smidigt med att betala via paypal, säker betalning. Jag har hittills alltid fått alla mina grejer och inom rimlig tid. Har aldrig varit missnöjd med något ja fyndat. Ska ni handla där så kika först in på den engelska sidan http://www.ebay.co.uk - de har fraktfritt de mesta om du köper men oftast lägger de på om man handlar från den amerikanska sidan.

Ja har varit på jakt efter hårblommor/hårband och jag hittade en hel del i helgen som ja fyndade och de kostar inte mer än 1,99 pund styck = cirka 20 kr/st, de ja funnit Sverige kostar från 50 kr och uppåt.
 


Dessutom fyndade ja en 70-tals flower power klänning för dryga 250 kr och en likadan i Sverige kostar 500 kr och uppåt samt vita gogo-stövlar till detta då ja ska göra en hippie-session på Hallstahammarträffen i slutet av maj.


och sist men inte minst hittade ja fina hårblommor till bl.a bruduppsättningar på nätet, fast det håller ja lite hemligt var jag hittade dem, för det har varit ett helsike att finna dem men fina är det och kommer att bli så fint till håruppsättningar. Finns i varje fall i 5 färger att välja på, rosa, vita, ivory, röda och ljusrosa.Shopping | |
#1 - - Ann:

Tänk att det alltid är lika roligt att göra av med pengar :P

Upp