Årskrönika i bilder 2009

Jaha så har det gått ett helt år till och man ser fram emot ett nytt härligt år 2010. Lite vad som hänt under 2009 är ju en hel del faktiskt så jag tänkte man kunde skriva lite om året som gått.

Det har hänt en hel del sedan vi startade upp vårt enskilda företag under året som gått. Det började med att vår kära vän Anette frågade oss om vi ville samarbeta med henne och hennes företag Stadskällaren. En salong som ligger i Eksjö. En mycket kär och trevlig vän som jag uppskattar mycket. Hon har sett till att vi kommit igång riktigt med vårt företag och att vi har fått så mycket respons från alla håll och kanter. Det började med att vi fick fota hennes dotter Nathalie som är en mycket kär och vacker tös.

'

Därefter har det fortsatt i att vi har fått göra Stadskällarens hemsida som de blev mycket nöjda medEfter detta har det blivit lite vimmelbilder via Salongen på deras modevisningar, där jag bl.a själv gick frisyrmodell för dem.Sedan har Anette som sagt bra kontakter så vi fick även göra Smått o Gott's hemsida - en delikatessbutik i EksjöDet har bara fortsatt och vi fick ett mail av en kille som har företaget Partyproffset som arrangerar lite olika nöjestillställningar och vi fick även göra deras hemsidaoch även vara med och plåta på lite olika tillställningar som halloweenfest, pandora och drängarna m.m.

och mer kommer under 2010.

Utöver detta har vi även plåtat privat till olika personer, såsom studentbilder och bröllopVi har även arrangerat 2 fototräffar under 2009, en i april/maj och en i aug som varit med lyckade resultat båda gångerna, första gången kom cirka 70 deltagare och andra gången 50 deltagare. Under 2010 gör vi en ny träff i april/majMånga härliga och trevliga vänner träffar man på under helgen, Håkan, Peter G, Anders, Jan m.flAnki - en härligt trevlig tjejGustav, Angi's pojkvän som fick vänta en hel del...hm undrar varför??
Angelica, aningen förändrad i sin peruk (som jag tycker klär henne galant) och en härligt sprallig tjej på alla sätt vis, underbart trevlig och jämt på G.SarahMaria - MUA och också underbart trevlig på alla sätt och visHanna - en go och trevlig tjej, SarahMaria's fru

som även Jörgen fick plåta under träffen tillsammans i deras brudklänningar på kalhyggetMin man fotade även Angelica samt även Gustav

JennySarahMariaJeanetteIngela MJennyBoelMalene

Jag själv blev också plåtad några gånger under året både av Göran M, Jörgen, Lotta, Malin, Roland m.fl


Efter en intensiv vår och sommar så pausade vi lite på hemmaplan och tog en veckas semester i Turkiet, men givetvis plåtades det där också:-)
Sedan har vi även haft besök av Tallee och Mattias hos oss en helg och det resulterade i en hel del sessioner med


Sedan har vi även varit hos Tallee och Mattias en sväng och haft workshop och då passade vi på att göra en hel del sessioner under den helgen

Har även gjort en session i bodypaint som vi fick till väldigt bra faktiskt och blev supernöjda med, Lasse är ju hur duktig som helstVi har fått äran att plåta för Boudoir eleven - en tjej som heter Evelina och säljer kläder på nätet i gammal stil
Vi har även fotat Mattiaz och hans mamma Suzanne

Samt även barn har vi fotatTuvaElisia

Vi har fått träffa underbara Fia och med henne boende här en hel helg blev det lite av varje

Sedan har det blivit lite blandat när vi får lust helt enkelt...


Det var några få bilder men det finns massor vi skulle kunna visa. Men nu ser vi fram emot ett
härligt nytt år med nya bilder och nya idéer och framförallt ser jag fram emot min make up utbildning/hårstylist jag ska gå under våren, ska bli så himla kul verkligen.

Tack till Alla som vi fått träffa och lära känna under årets gång


GOTT NYTT 2010 ÅR PÅ ER
Övriga bilder | | 5 kommentarer |
Upp