En hektisk helg

Har det varit trots man inte haft något fotojobb inbokat, för inte tusan lägger man sig och slappar direkt på soffan hur mycket man än skulle vilja det. Har nu varit ledig i 4 underbara dagar men oj vad ja man hunnit med massor. Har sedan tidigare planerat att vi ska renovera två rum i sommar, vårt gamla sovrum och vårt nuvarande sovrum, så det var till att åka och shoppa och inte fanken är tapeter billigt heller men hellre köper ja kvalité o detta läge än billiga tapeter, en rulle kostar ju cirka 350 kr och det var ju inte så lite heller man behöver och dessutom allt annat runt omkring, tapetklister, målarfärg etc.. Men det kommer bli så fint när vi är färdiga också. Jag valde att sätta fondvägg i båda rummen tycker det är så snyggt och valde borosan's serie vintage. Så det kommer att bli skrift i vårt gamla sovrum som fondvägg och en ljusare som matchar till. I det andra rummet blir det en fondvägg med trädstruktur.

Därefter ska vi riva ut våra gamla garderober och sätta in "äntligen" pax garderober och göra snygg inredning på det. Jag längtar till allt är klart men nu har vi två helger framför oss där vi ska först i väg på ett bröllop där jag ska göra hår och makeup och efter åker vi direkt till Hallstahammar för fototräff. Helgen efter ska vi på ytterligare ett bröllop där vi ska båda fota och göra makeup. Ska bli riktigt kul verkligen.

Efter det ska vi börja så smått att fixa och dona hemma, får ta den tid det tar. I dag har vi flyttat stora sonen rum med och gjort det klart, därefter ska nästa son flytta upp en våning. Har även hunnit med massor utomhus som rensat ogräs (jättekul) nä inte kul men ett måste när man har hus och har även putsat alla fönster, klappar mig själv på axeln.

Min älskling har hjälpt till hela dagen och nu fortsätter han med retusch av bilder från senaste bröllopet vi var på - de blir så fina så. Har även gjort klart lite bilder från träffen med och skickat iväg. Ja de trillar in jobb hela tiden men de är ju saker vi verkligen gillar att göra.

Nä nu blir det lite paus, har en vanlig arbetsvecka framför mig så ja ska bara ta de lugnt nu och vila lite.

Har lite bilder klara vi kan visa som vi fotade under fototräffen vi hade under valborg.

Angelica

Angelica & Johan

Louise
Allmänt | | Kommentera |
Upp