Stockholm och fotomässan

 
I helgen har det varit full fart (som vanligt) men vi har alltid kul. Skönt att få komma iväg lite och träffa vänner. I fredags var de då dags igen att besöka fotomässan i Stockholm. Vi var för en månad sedan på samma förvisso i Köpenhamn men den var lite mindre och i stockholm var det fler intressanta föreläsningar att lyssna på.
Så i fredags som sagt bar det i väg, fick åka i väg tidigt som bara den trots man var ledig. Jag skulle styla Louise och Anders som brudpar inför Benny Ottossons föreläsning i dagarna 3, vilket har varit väldigt kul. Allt blev superbra och vi träffade på en hel del folk vi känner.
 
På fredagkväll var det tanken vi skulle åka i väg och äta men vi valde att äta innan själva på pizzeria i närheten och avslutade kvällen på hotellet i baren. Det var mycket trevligt men så trött som man var, var det skönt att bara inta sängen då det varit en lång dag.
 
På lördagen kom även Tallee och Mattias och besökte mässan och senare på kvällen skulle vi på middag till dem. Självklart man passar på att göra besök när man är i Stockholm.
 
Under dagen innan föreläsningen skulle ske passade vi på att fota på hotellet, så först stylade jag Louise till Benny och sedan stylade ja mig själv då Jörgen skulle plåta. På hotellet var det fantasiska platser att fota på, härliga stora glasfönster. Lite tokiga var vi dock och åkte hissen några gånger upp till 18 vån och fotade även i hissen, och bilderna blev riktigt bra.
 
Efter plåtningen var de dags att styla klart Louise och Anders inför eftermiddagens föreläsning. Det böev riktigt lyckat och jag var så nöjd. Utöver detta hade Anders föreläsning om retusch och även Joe McNally var där.
 
På lördagkväll efter stängningsdags var det dags att bege sig hem till Tallee och Mattias på middag. Men vi hade redan innan även planerat att plåta där i deras studio så vi packade ner grejer till det. Det blev grymt bra bilder vill ja lova.
 
Middagen var riktigt god och vi hade supertrevligt i goda vänners lag vilket vi gärna gör till en vana.
 
Bjuder på lite bilder
 
 
Louise & Anders
 
 
Kärleksparet Louise & Anders
 
Alla måste ju vara med på bild
 
Goa glada gänget - Louise, Anders, Tallee, Mattias och Jörgen
 
 
och en bild från plåtningen på förmiddagen
 
 
 
 
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp