Ögonfransar, hair pins etc..

Dessa finns på E.L.F att inhandla

Ibland behöver man fylla på sitt lager och nu har jag bl.a shoppat lite ögonfransar, och var hittar man dem billigt? Jo på E.L.F som har suveränt bra ögonfransar i både svarta och bruna för endast 18:30, och portot är inte så fasligt heller. För 10 par betalade jag 249 kr!! och hemma här i Sverige kostar de ju oftast från 59 kr och uppåt. Har även hittat en site på nätet som heter Classy Lashes som har lite annorlunda fransar med massa glitter och fjädrar, ja de har hur mycket som helst och inte heller dyra faktiskt. Denna gången blev det inget där men alltid bra med tips till andra.

Bl.a dessa finns på Classy Lashes

 

Har också letat som en galning efter billiga hair pins som ja kan ha lite i lager hemma för försäljning om jag har bruduppsättning, det är så förbaskat dyrt i Sverige och jag ger mig aldrig förrän jag hittar. Jag har ändå letat både på tradera och E-bay.uk men icke så billiga som dessa jag funnit på tiara101.com
Det gäller så klart att man kollar frakt mm från USA osv, men på denna visar det sig att det var fraktfritt världen över och jag betalade inte mer än 139 kr i svenska för dessa. Nu vågade jag inte ge mig på mer, ska se först om dessa kommer men jag har aldrig haft problem förr och nu betalade jag med PayPal dessutom.
Visst är de fina?

 

 Make Up/Hår | | Kommentera |
Upp