Årets första bröllop, vinterbröllop med Ida & Martin

Sommarbröllop är underbara att fotografera men det är även vinterbröllop. Visst är det kallt och man fryser när man ska fota utomhus men det är ju så vackert med rimfrost och isen. Denna dag skulle Ida & Martin vigas och just denna dag var det kallt men strålande vackert väder med sol. Bröllopet skulle ske i Christinae Kyrka mitt inne i Göteborg och festen ute vid Öckerö. En heldag skulle de bli och vi åkte ute väldigt tidigt på morgon då både brud och två tärnor skulle sminkas och stylas inför denna stora dag. Jag tycker alltid de är så roligt att komma dit och se dukningen, vilka färger man har valt alltid lika spännande att se olika tycke och smak. Ida och Martin hade valit blått och silver till sitt bröllop. Mycket vacker kombination. Tärnorna skulle ha blå klänningar och jag valde att använda fina hårspännen i blått och silver som matchade.
 
Förberedelserna är alltid lika roliga och de är roligt att få vara med hela dagen. Efter smink och styling var det dags för första mötet mellan de båda. En del vill ju inte alls ses innan vigseln men ibland så vill brudparen fotograferas innan bröllopet så de kan ägna tid åt sin släkt och vänner efteråt istället. Då brukar vi arrangera "mötet" så att han blir överraskad, är så härligt att se deras blickar och framförallt man ser deras kärlek till varandra och vi brukar alltid få de på bild. Efter fotograferingen så bar det iväg till kyrkan då vigsel skulle fotas.
 
Kyrkan var väldigt stor och vacker och de är också lika kul att se för varje gång. Dekorationer och utsmyckningar i kyrkorna är också vackra. Efter vigseln var det dags att bege sig tillbaka till Öckerö och fest hela kvällen med god mat och denna gång hade vi också fått jättefin dukning till bords. Mycket trevligt att få vara med och uppleva och ändå samtidigt göra sitt jobb hela kvällen. Då och då så "tar" vi ut brudparet om vi ser att nu är de tillfälle att ta en bild och just vid solnedgången blev det ju hur bra som helst, vackert.
Under kvällen hade vi även satt upp en fotohörna för gästerna som kunde gå och in och ta lite roliga bilder under tiden och det uppskattades så mycket och blev uppskattat.
Nedan ett urval av lite bilder vi tog denna dag.
 
 
 
Allmänt, Bröllop, Make Up/Hår | | Kommentera |
Upp