En underbar Smålandsträff

Har vi nu haft i helgen som varit. har inte haft tid och sätta mig och andas ut riktigt ordentligt. Men måste säga att denna träff har nog varit en av de bästa vi haft av 7 stycken. Denna helgen passade ypperligt också då den var mer en långhelg med "klämdag" så en del stannade 4 dagar fram till måndag. Det började komma folk redan i torsdags så jag valde att själv plåta mina plåtningar då (i varje fall de flesta) då ja sedan skulle mer eller mindre vara värdinna också. Det krävs väldigt mycket att man är på hugget och fixar och donar och jag är så himla glad och tacksam för alla kommentarer vi får gång på gång av alla som tycker det är så roligt med träffarna och undrar när nästa kommer att hållas.

I år var vi hela 50 personer under lördagen för gemensam mat, vi hade valt att beställa Tacobuffé denna gång och det var så smidigt så och slippa stå i köket eller rättare sagt man hinner inte, tiden räcker inte till hur man än vänder och vrider på det.

I år blev det en hel del plåtande, med alla modeller och deras ombyten totalt 24! sessioner att fixa med, visst självförvållat men vi är så nöjda med dem. Så det lär ta lite tid att fixa men bättre vi tar oss tid så det blir bra.

Vi hade även en underbart bra föreläsning av Anders Jensen från Moderskeppet som visade lite trix i hudretusch och många var nöjda. Jag tog även tillfället i akt att plåtas med Anders och bilderna blev ju helt top notch!

Nya MB-gänget ägarna dök också upp med en av deltagarna från Top Model Sverige - Sibel. Det var mycket trevligt och de filmade även under träffen vilket ska bli kul att se sedan när nya sidan släppas.

Och inte att förglömma vårt kära förlovningspar nyss hemkommna från Cypern och eftersom de träffats på vår träff så passade vi på med en överraskning också att bjuda dem på förlovningstårta vilket de uppskattade mycket.

Snart ses vi igen, vi ska försöka planera en ny träff till hösten får se om vi orkar.


Vårt kära förlovningspar

(Lånat bilden av Sussi)

 

Den fina tårtan vi lagt ihop till

(Lånat bilden av Sussi)

 

En underbart vacker Louise som vi fotade under träffen

Foto/Retusch:  Jörgen L
Makeup/Hår: Boel L

| |
Upp