Dag 4 - Torsdag

Sitter här och skriver nu på hotellet och väntar på att Sussi och Jan ska dyka upp. Idag blir det en heldag i Ayia Napa med sol och bad.
På kvällen kommer Jans föräldrar och vi ska äta middag på Los Bandidos.
Sussi och Jan dök upp vid 11 tiden och vi bestämde oss för att först gå till hotellet och lämna av lite grejer. Vi gick sedan ner mot såkallade stranden och gick längs med ner mot hamnen. Vi skulle till den stora riktiga stranden där folk höll till. Här var de massor med folk och vi fick leta efter plats att ligga på. Jan sa att här kunde man inte bara gå ner och bada utan vi fick gå två och två då man inte kan lämna värdesakerna då det begås stölder där. Vi hittade 4 bra platser och slog oss ner. Det kostade givetvis här och för 2 solstolar + parasoll 7,50 Euro.

Jan och Jörgen började med att gå ner och bada och Sussi och jag stannade kvar. Därefter turades vi om lite. Det var varmt så de kokade om fötterna och man fick springa ner till vattnet. I Larnaca var de svalare på stranden och blåser mycket mer. Efter stund när jag och Jörgen hade  badat så såg vi att Sussi hade tagit på sig sina kläder och frågade varför…de berättade att de satt en man en liten bit bort med hatt och rökte pipa och hade tagit upp sin videokamera och börjat filma…suck vilka fluktare och de finns väl överallt. Vi valde att snart lämna stranden för dagen, någon timme där är lagom då det är så varmt och solen tar väldigt mycket.
På väg hem så stannade vi till vid en pub Queen Vic och tog och en drink/öl. Men på vägen dit hittade jag ett kanonställe att plåta på - en kritvit vägg i snygga vinklar och jag sa till Jörgen att vi fick gå hit och plåta sedan någon dag.

Efter pub besöket gick vi hemåt för att göra oss i ordning inför kvällen. Vi skulle tillbaka till samma ställe och möta upp Jans föräldrar + två bekanta till och vi skulle sedan gå vidare till Los Bandidos och äta god mat.
Väl på plats så blev vi väl mottagna och man var visst tvungen att boka bord långt i förväg då det var fullt varje kväll där.

Vi började med deras kända drink där - en strawberry Margerita - så gott det var, rikitgt god som Sussi berättat.
Därefter beställde vi in huvudrätt där Jörgen valde en stor stek - revben och då talar vi stor! Fattar inte hur han orkade äta upp den. Jag valde mindre mängd och tog Chicken Fajitas och det var så gott, avslutande tog Jörgen en Calypso och jag tog en dessert.  Kvällen gick fort och vi fortsatte med att gå ner till Tommys Pub - en kareokebar och ta en öl/drink. Därefter skulle gänget hem till Larnaca igen. Vi tog farväl av dem och fortsatte hemåt och det har varit riktigt trevligt att lära känna Jans föräldrar.


Här pratar vi verkligen mycket mat
 
 
God efterrätt
 
 
Jan valde att äta krokodil fajitas
 
 
 
 
 
| |
Upp