Oman - En fotoresa

Ja då var det snart dax att åka i väg på en större konferens/fotoresa till Oman. Vi ska hålla föredrag och plåta 32 frisörer där och göra fina ansiktsbilder. Tema är "sex and the city". Så det lär bli en del ökenbilder och de lär vi inte behöva leta efter.

Har snart packat klart (nästan) har alltid för mycket med, typ "bra och ha" grejer. Det har tyvärr regnat där nere ett antal dagar nu men enligt väderprognosen ska det bli fint när vi åker - "håller tummarna". Men om det nu mot förväntan blir dåligt väder så har vi ett fint hotell att plåta i, allt klart att vi får plåta där nere, då våra reseledare redan är på plats. Vi ska ner för att föreläsa för dessa frisörer och trix och knep inför "modellplåtning". De ska styla sig själva men med hjälp av Tallee's proffsiga hjälp. Jag och Mattias ska ligga vid stranden och ha de skönt och njuta - haha, nä skämt och sido, vi ska hjälpa till med, hitta locations mm.
Det kommer att alla gånger bli en underbar resa och om inte annat en väldigt lärorik sådan med en underbar portfolio i bagaget hem.

| |
Upp